OmJeg, Heidi, driver bloggen Ny utsikt. Jeg er et skrivende menneske. Jeg har skrevet og fotografert i store deler av mitt liv. Jeg er midt i livet, gift, har to voksne barn, og en katt.

Jeg er sosionom og relasjonsterapeut. Videre er jeg sertifisert for å undervise innen kognitive, og mindfulnessbaserte tilnærminger. Jeg har med meg over 35 års erfaring fra arbeid med mennesker, og har tilegnet meg en bred erfaring fra rusomsorg, forebyggende eldreomsorg, ledelse, og de siste 19 årene som rådgiver i Kriminalomsorgen. Gjennom en ti års periode har jeg utviklet, og drevet både offentlige og private mindfulnessbaserte kurs.

I skrivingen tar jeg i bruk hele spekteret av erfaringer. Yrkeserfaring, personlig erfaring, erfaring med sykdom gjennom mange år, reiser og naturopplevelser.

For tiden er jeg skribent hos nettstedet FjellTid, og har artikler publisert hos fagbladet Fontene, Mental Helse, Kirkens SOS og Diabetesforbundet.

Liker du innholdet i bloggen min, er det hyggelig om du deler den med andre. Det varmer om tekstene mine kan bety noe for noen.

Følg gjerne bloggen ved å klikke på følgerknappen, – da vet jeg at du finnes der ute!

Ny utsikt gir ny innsikt!


Heidi Rudolfsen
Tromsø, Norway
2019


Reklamer