Om

Mitt navn er Heidi, og det er jeg som driver denne bloggen. Jeg er et skrivende menneske. Jeg har skrevet og fotografert i store deler av mitt liv. Jeg er gift, har to voksne barn og er bosatt i Tromsø (Norge).

Min bakgrunn er sosialfaglig, med spesialisering innen individuelt relasjons – og nettverksarbeid. Jeg er sertifisert for å undervise innen kognitive og mindfulnessbaserte tilnærminger. Jeg har med meg 35 års erfaring fra arbeid med mennesker, og har tilegnet meg en verdifull erfaring fra rusomsorg, forebyggende eldreomsorg, åtte år innen ledelse, og de siste 19 årene som rådgiver i Kriminalomsorgen. I ti år har jeg holdt mindfulnessbaserte kurs gjennom foretaket Ny utsikt.

IMG_1175

I skrivingen tar jeg i bruk hele spekteret av erfaringer. Yrkeserfaring, personlige erfaringer med sykdom gjennom mange år, reiser og naturopplevelser.

Om du liker bloggen, er det hyggelig om du deler den med andre. Det varmer om tekstene mine kan bety noe for noen. Følg gjerne bloggen ved å klikke på følgerknappen, – da vet jeg at du som leser finnes der ute, og det gir mening å skrive!

Heidi Rudolfsen
Tromsø

Reklamer